Вторник ще е облачен и мъглив в равнините сутринта, но валежи

...
Вторник ще е облачен и мъглив в равнините сутринта, но валежи
Коментари Харесай

Валежи от дъжд на Никулден и от сняг в дните след празника

Вторник ще е заоблачен и мъгляв в равнините сутринта, само че превалявания са малко евентуални. Ако има такива, те ще са под формата на нищожен ръмеж. Облачността ще е променлива, с повече разкъсвания към и след обяд. Дневните температури ще бъдат между 4 и 10 градуса. 
Сряда, четвъртък и петък с развиването на циклон в Средиземноморието ще се сътвори поредна есенно-зимна снежна конюнктура. В първия от дните преваляванията ще са преобладаващо от сняг в планините на Запад и дъжд в ниското, в по-значителни количества към крайбрежието.
С понижението на температурите в четвъртък ще има условия и за снеговалежи, с изключение на в планините, по високите места в Централна и Западна България, както и на места в Североизтока. Валежните процеси ще продължат и през нощта, и в петък до обяд. За интервала най-вече сняг ще падне в Западна и Централна Стара планина, Предбалкана и в Рило-Родопския масив. Ще има условия за комплициран трафик.
В петък по здрач облаците ще стартират да се раздират. В събота и неделя облачността ще е променлива, в ниските региони - с облаци и мъгли. Все отново разкъсвания на облачността ще има – с по-голяма възможност в западната половина на страната.
Дневните температури до края на седмицата ще са в диапазона с чувство за зима - сред 4 и 9 градуса до сряда, и малко по-ниски до неделя - сред 2 и 7-8 градуса.
Народоосвободителна въстаническа армия ТВ
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР